НЛБ Месец на штедење

Да ја сочуваме нашата планета!

   

Учествувајте во големата акција на НЛБ Банка по повод НЛБ Месецот на штедење, на тема: „Да ја сочуваме нашата планета!“ 

Информации за акцијата

  • Нацртајте цртеж на тема „Штедење“ или „Да ја сочуваме нашата планета“ во периодот од 24.9.2021 до 25.10.2021 година и поставете го на веб страницата www.stedenje.nlb.mk                   
  • 30 најдобри цртежи ќе бидат наградени, од кои 10 цртежи избрани по пат на гласање преку веб страницата www.stedenje.nlb.mk, а 20 цртежи избрани од страна на посебна комисија од реномирани македонски уметници.            
  • Избраните цртежи ќе бидат наградени со парична награда во износ од 3.000 мкд на штедна книшка

Како да учествувате во НЛБ Месец на штедење?

1

Нацртајте цртеж на темата „Штедење" или "Да ја сочуваме нашата планета" 

2

Фотографирајте го цртежот и прикачете го на микросајтот за оваа намена достапен на следниот линк www.stedenje.nlb.mk со пополнување на сите контакт податоци.

Прикачи цртеж тука

3

Цртежите можете да ги испраќате до 25.10.2021 година, а победниците ќе бидат објавени на www.stedenje.nlb.mk  на 30.10.2021 година.