Кобрендирани картички

 

 

НЛБ Банка – Зегин картичката е домашна кредитна картичка која може да ја користите во сите аптеки на Зегин, со можност за плаќање на рати без камата, на целиот асортиман на производи.
DinersClub / НЛБ Банка картичката е приватната кобрендирана картичка со меѓународна важност која Ви овозможува поголема финансиска сигурност, стабилност како многу други поволности.
Пензионер + картичката е кобрендирана картичка на НЛБ Банка и Сојузот на здруженија на пензионери на РМ. Наменета е за приматели на пензија во НЛБ Банка.
Можност за остварување на cashback во висина до 10% од износот на трансакцијата при секое купување во рамки на партнерската мрежа