НЛБ Mastercard зимски промоции

 

Со НЛБ Mastercard Contactless картичките на скијање на Попова Шапка, Крушево и Ниже поле!

 

 Оваа недела (05.02.2017 година) за секој купен ски билет или билет за жичница со НЛБ Mastercard Contactless картичките добивате уште еден билет гратис!

   

*Со една НЛБ Mastercard Contactless картичка можете да добиете најмногу два гратис билети.                   

Како да плаќате со НЛБ Mastercard Contactless картичките?