НЛБ Пакети

Изберете НЛБ Пакет според Вашите потреби и лесно и безбедно раководите со своите финансии во секое време.

 

Бидете во чекор со најсовремените начини на плаќање и искористете ги новите функционалности на НЛБ мКлик:

 

  • Плати на пријател - брзо плаќање преку избирање контакт од телефонскиот именик. Штом ќе се избере контактот кој има сметка во НЛБ Банка автоматски се креира пополнет налог кој треба само да се потпише
  • Подели сметка - распределување на вкупниот износ само со избирање еден или повеќе контакти од именикот, доколку истите се корисници на НЛБ мКлик. Контактите со кои делиме сметка добиваат нотификација со предефиниран налог кој може веднаш да се плати.

 

 Со новите функционалности на НЛБ мКлик мобилното банкарство нема повеќе изговори!

Главни предности

  • НЛБ Пакети вклучуваат повеќе продукти и услуги и овозможуваат заштеда до 40% во однос на поединечното користење на вклучените сервиси.
  • Сите НЛБ Пакети Ви овозможуваат постојан увид на состојбата и прометот на Вашата сметка преку НЛБ мКлик апликацијата и НЛБ Клик – електронското банкарство
  • Секој пакет ја вклучува НЛБ мКлик апликацијата која e со модерен и интуитивен дизајн, Ви заштедува време и финансиски средства и овозможува дополнителни фунционалности како локатор на најблискиот банкомат и експозитура, директен контакт со Банката во секое време, поголема сигурност при користењето на Вашите платежни картички преку сетирање на лимитите итн.

Изберете пакет во зависност од Вашите потреби:

Тип на пакет                               Цена                        Што вклучува?

Light пакет0 мкд

Пакет за млади до 25 години 0 мкд
Standard пакет 70 мкд месечно
Comfort пакет 120 мкд месечно
 * БЕСПЛАТНО едномесечно пробно користење на Standard и Comfort пакетот.
** Можност за самостојна промена и избор на пакет, преку НЛБ мКлик апликацијата, во делот подесување. Промената може да се направи еднаш месечно.

Како наједноставно до НЛБ Пакет?

Се што треба да направите е да поднесете барање за активација на пакет преку:

  1. Најблиската експозитура на Банката  Локатор на експозитури
  2. Со повик на НЛБ Контакт центарот    02/15-600