Наградна игра | Општи информации

Општи информации


Со НЛБ MasterCard картичките најлесно до нов автомобил!

Плаќајте со Вашите НЛБ MasterCard картички (MasterCard Contactless, MasterCard Standard, MasterCard Light и MasterCard Gold) и учествувајте во големата наградна игра.

Направете трансакција на ПОС терминал во било кое продажно место во земјата или e - commerce (плаќање преку интернет само на македонските веб портали) на износ од минимум 500 мкд и станете потенцијале добитник на :

  • Дневни награди: 42 парични награди* од 3.000 мкд и 42 парични награди* од 5.000 мкд
  • Неделни награди: 10 парични награди* од 10.000 мкд и 5 парични награди* од 30.000 мкд
  • Главна награда: автомобил Mitsubishi ASX

Наградната игра трае од 15.10.2015 до 15.11.2015 година.

Аплицирајте за НЛБ MasterCard кредитните картички или MasterCard Contactless картичката за времетраење на наградната игра без членарина за првата година на користење.

Подетални информации и правила за наградната игра можете да добиете во сите експозитури на Банката или на телефон 02 / 15 600.

*Паричната награда може да се искористи на следниве продажни места:

1. БАСЛЕР (РАМСТОР)

2. БАТА (СИТИ МОЛ, РАМСТОР)

3. БИГ БОКС

4. БИТСИАНИ (СИТИ МОЛ, СОРАВИА)

5. ЦЕЛИО (СИТИ МОЛ)

6. ЦМ ДЕЛТА АУТЛЕТ

7. ФЕШН & ФРЕНДС (СИТИ МОЛ)

8. ФЕШН ГРУП АУТЛЕТ (ГТЦ)

9. ФИОРЕЛА РУБИНО (ГТЦ)

10. ФУЛ ПЛЕЈТ (ВЕРО ЦЕНТАР)

11. ГАНТ ПОЛО РАЛФ ЛАУРЕН (СИТИ МОЛ)

12. ГЕОКС (СИТИ МОЛ)

13. ГЕРИ ВЕБЕР (ГТЦ)

14. ГУДИС (ВЕРО ЦЕНТАР)

15. ХУГО БОС

16. ЏАМБО (ВЕРО ЦЕНТАР)

17. КАМ (сите маркети)

18. КОСМО (сите продажни места)

19. ЛАКОСТ, ГАНТ (РАМСТОР)

20. ЛИУ - ЏО (РАМСТОР)

21. ЛОКСИТАН (СИТИ МОЛ, РАМСТОР)

22. МАГНЕТИК АУТЛЕТ

23. МАНГО (СИТИ МОЛ, ГТЦ)

24. МАРЕЛА (РАМСТОР)

25. МАКС & КО (РАМСТОР)

26. МОТИВИ (РАМСТОР, СИТИ МОЛ)

27. МАЈ ТАЈМ (сите продажни места)

28. НАУТИКА ЛАКОСТ (СИТИ МОЛ)

29. НЕПТУН (сите продажни места)

30. ОКАИДИ (СИТИ МОЛ, РАМСТОР, СУМА КУМАНОВО)

31. ОЛТРЕ РАМСТОР

32. ПАРФОИС (СИТИ МОЛ, РАМСТОР)

33. ПАУЛ & ШАРК (РАМСТОР)

34. ПЕНИ БЛЕК (РАМСТОР)

35. РОЈАЛ ХАУС

36. СПРИНГФИЛД (СИТИ МОЛ, ГТЦ, РАМСТОР)

37. СКВЕР БИСТРО (ВЕРО ЦЕНТАР)

38. СТОКОМАК (сите маркети)

39. СВАРОВСКИ

40. ТИМБЕРЛАНД (СИТИ МОЛ, РАМСТОР)

41. ТИНЕКС (сите маркети)

42. ТОМИ ХИЛФИГЕР (ГТЦ)

43. ТРАВЕЛ СОЛУШН (ЗЕБРА)

44. ВЕРО (сите маркети)

45. ВОМАН СИКРЕТ (СИТИ МОЛ)