Промотивна кампања за НЛБ Visa кредитни картички за физички лица

   

  

Почитувани,

  

Би сакале да Ве информираме дека во периодот од 01.10.2017 до 31.10.2017 година, НЛБ Банка води промотивна кампања за Visa кредитните картички за физички лица со следните промотивни поволности:

 

• 1% Cashback за секоја ПОС трансакција со Visa Classic кредитните картички и 2% Cashback за секоја ПОС трансакција со Visa Gold кредитните картички направени во промотивниот период.

• Без членарина за првата година на користење за сите апликации за Visa кредитните картички (Visa Classic или Visa Gold) примени во промотивниот период.

Без членарина за следната година на користење за сите нови и постојни корисници на Visa кредитните картички (Visa Classic или Visa Gold) кои во периодот од 01.10.2017 до 30.11.2017 година ќе направат најмалку 10 ПОС трансакции.

 

Повеќе информации за промотивната кампања можете да добиете на 02 / 15 600 или на следниот линк

   

           

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје