Известување за неработен ден 11.10.2017 година

 

 

 

Почитувани клиенти,

  

Ве известуваме дека по повод претстојниот празник Денот на народното востание, експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 11- ти Октомври 2017 година - среда.

   

 

Со почит, 

НЛБ Банка АД Скопје