ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ 06.01.2018 И 08.01.2018

   

  

Почитувани клиенти,

  

 

Ве известуваме дека согласно Законот за празниците на РМ експозитурите на НЛБ Банка АД Скопје нема да работат на:

  

6- ти јануари 2018 година (сабота)- Бадник, ден пред Божиќ и

8- ми јануари 2018 година (понеделник) - Божиќ, втор ден на Божиќ.

 

Ви ги честитаме Бадник и Божиќ со желби за здравје, среќа и успех.

   

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје