Известување за работно време на експозитурите за време на Велигденските празници

 

  

По повод претстојните Велигденски празници експозитурите на НЛБ Банка нема да работат во Петок 06.04.2018 година, Сабота 07.04.2018 година и Понеделник 09.04.2018 година.

 

На припадниците од Православна вeроисповед им ги честитаме Велигденските празници.

   

  

Со почит,

НЛБ Банка