Со НЛБ haPPy картичките, ДВОЕН КЕШБЕК за секое купување до 31-ви мај!

   

  

НЛБ Банка во периодот од 22.4.2019 до 31.5.2019 година спроведува промотивна кампања за НЛБ haPPy кредитните картички за физички лица. Во рамки на промотивната кампања, за секоја ПОС трансакција реализирана со НЛБ haPPy кредитните картички, следува двојно поголем износ на кешбек (поврат на средства). Максималниот износ на двоен кешбек за време на промотивниот период е до 20 % од износот на трансакцијата.