Известување за неработен ден 11.10.2018 годинаПочитувани клиенти,Ве известуваме дека по повод претстојниот празник Денот на народното востание, експозитурите на НЛБ Банка АД Скопје нема да работат на 11-ти Октомври, 2018 година – четврток.


Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје