Известување за неработен ден – 07.01.2019 година

 
   
 

Почитувани клиенти,

    

Би сакале да Ве информираме дека по повод Божиќните празници, експозитурите на НЛБ Банка АД Скопје нема да работат на 07.01.2019 година (понеделник).

На сите припадници на православна вероисповест им го честитаме Божиќ со желби за многу среќа, здравје и успеси!

       

Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје