Промотивна кампања за VISA Business картички за правни лица

 
   

    

НЛБ Банка во периодот од 15.04.2019 до 15.05.2019 година спроведува промотивна кампања за Visa Business картичките за правни лица.

 

 

Во рамки на промотивниот период клиентите можат да ги искористат следните поволности:

 

  • Без членарина за првата година на користење за сите апликации за Visa Business картичките примени во периодот од 15.04.2019 до 15.05.2019 година.
  • Без членарина за основната картичка за следната година и слатко изненадување за сите правни лица кои во промотивниот период ќе направат 15 или повеќе трансакции со Visa Business картичките.

 

Повеќе информации клиентите можат да добијат на следниот линкво најблиската експозитура на Банката или на телефон 02 / 15 600.

 

НЛБ Банка АД Скопје