Известување за предвремена исплата на пензии – 25.04.2019 година 

 
 
 

Почитувани пензионери,

   

Би сакале да Ве информираме дека сите пензионери кои својата пензија ја примаат преку НЛБ Банка, истата ќе можат да ја подигнат на 25 – ти април 2019 година (четврток).

 

Мрежата на банкомати и експозитури на Банката можете да ја погледнете на следниот линк: https://bit.ly/2J485Q7

 

За дополнителни информации Ви стоиме на располагање на контакт телефонот на Банката 02 / 15 600.

  

 

Со почит,
НЛБ Банка