Известување за работно време на експозитурите на НЛБ Банка на 07.05.2019 година 

 
  
 

Почитувани клиенти,

    

Ве известуваме дека по повод посетата на Папата Франциск во Скопје на 07.05.2019 година нема да работат следните експозитури:

  

  • Експозитура Клинички Центар
  • Експозитура Собрание
  • Експозитура ГТЦ

  

Експозитурата Дирекција ќе работи со променето работно време од 07:30 до 17:00 часот.

  

Останатите експозитури ќе работат со редовно работно време.

   

Со почит,

НЛБ Банка