НЛБ Банка воведе нов БИЗНИС долгорочен денарски кредит за правни лица 

   

  

  

НЛБ Банка воведе нов продукт за правни лица Бизнис долгорочен денарски продукт со намалена каматна стапка и без провизија за одобрување во периодот до 30.06.2019 година. 

  

Во промотивниот период за сите нови корисници кои ќе аплицираат за Бизнис долгорочен денарски кредит можат да ги искористат следниве поволности:

  

  • НРКС + 2,2%-3,35%
  • Без провизија за одобрување за примени апликации до 30.06.2019


Бизнис долгорочен денарски кредит  е наменет за сите правни лица кои бележат позитивни финансиски резултати од работењето и имаат потреба за дополнителни средства за инвестиции, трајни обртни средства, рефинансирање на изложеност од друга Банка.


Дополнителни информации можат да се добијат во најблиската експозитура на Банката, на телефон 02/15-600 или на следниот линк