ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТЕН ДЕН 14.06.2019

   

  

Почитувани клиенти,

  

  

Ве известуваме дека согласно Законот за празници на РСМ на 14- ти јуни 2019 година (петок) - Духовден, петок пред Духовден, експозитурите на НЛБ Банка АД Скопје нема да работат.

 

Во сабота 15-ти јуни 2019 година, експозитурите ќе работат со редовно работно време.

    

 

   

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје