Известување за неработен ден 28.08.2019 годинаПочитувани клиенти,Ве известуваме дека по повод претстојниот празник Успение на Пресвета Богородица (Голема Богородица), експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 28.08.201(среда).

   


Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје