Известување за неработен ден 09.09.2019 годинаПочитувани клиенти,Согласно Законот за празниците на Република Северна Македонија (,,Службен весник на РСМ,, бр.21/98 и 18/07), 8-ми Септември 2019 година (недела) е Денот на независноста, следниот ден 09.09.2019 година (понеделник) е неработен ден и Ве известуваме дека експозитурите на НЛБ Банка нема да работат.

   


Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје