Известување за неработен ден 11.10.2019 годинаПочитувани клиенти,Ве известуваме дека по повод претстојниот празник Денот на народното востание, експозитурите на НЛБ Банка АД Скопје нема да работат на 11-ти Октомври, 2019 година – петок. Експозитурите во сабота ќе работат со редовно работно време.


Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје