Почитувани,

  

 

Ве информираме дека од 01.11.2019 година НЛБ Банка воведува провизија за водење на девизни сметки на физички лица.

 

Повеќе информации за новата провизија можете да добиете на следниот линк

 

 

Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје