Известување за работно време на експозитурите за време на Новогодишните празници

 
 
 

Почитувани клиенти,

    

     

Ве информираме дека по повод Новогодишните празници, експозитурите на НЛБ Банка ќе го имаат следново работно време:

  

  • 31.12.2019 година  (вторник) – до 14 часот
  • 01.01.2020 година (среда) – неработен ден
  • 02.01.2020 година (четврток) - до 14 часот

   

Ви ги честитаме Новогодишните празници и Ви посакуваме успешна и среќна година.

       

Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје