ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА НЕРАБОТНИ ДЕНОВИ 06.01.2021 И 07.01.2021

   

  

Почитувани клиенти,

  

 

Ве известуваме дека согласно Законот за празниците на РМ експозитурите на НЛБ Банка АД Скопје нема да работат на:

  

6- ти јануари 2021 година (среда)- Бадник, ден пред Божиќ и

7- ми јануари 2021 година (четврток) - Божиќ, првиот ден на Божиќ.

 

Ви ги честитаме Бадник и Божиќ со желби за здравје, среќа и успех.

   

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје