ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРИВРЕМЕНО ЗАТВОРАЊЕ НА ЕКСПОЗИТУРА ТАФТАЛИЏЕ ОД 22.03.2021 ГОДИНА

 
 
 

Почитувани клиенти,   

      

Ве известуваме дека Експозитурата Тафталиџе почнувајќи од 22.03.2021 година (понеделник) ќе биде привремено затворена.

На располагање Ви стои Експозитурата Карпош 3 на Бул. Партизански Одреди бб, ТЦ Лептокарија, со работно време од понеделник до петок, од 08:00 до 16:00 часот.

       

За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање во секое време на телефонскиот број 02/15-600 и на мејл info@nlb.mk.

          

Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје