Известување за работно време на експозитурите за време на Велигденските празници

   

   

Почитувани клиенти,

  

По повод претстојните Велигденски празници експозитурите на НЛБ Банка нема да работат во Петок 30.04.2021 година и Понеделник 03.05.2021 година.

  

На припадниците од Православна вeроисповед им ги честитаме Велигденските празници.

            

За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање во секое време на телефонскиот број 02/15-600 и на мејл info@nlb.mk.
    

Со почит,

  

НЛБ Банка АД Скопје