Известување за неработен ден 13.05.2021 годинаПочитувани клиенти,


Ве известуваме дека по повод претстојниот празник Рамазан Бајрам, првиот ден на Рамазан Бајрам, експозитурите на НЛБ Банка АД Скопје нема да работат на 13-ти Мај, 2021 година – четврток.

  

На припадниците од Муслиманска вeроисповед им го честитаме празникот.

  

 За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање во секое време на телефонскиот број 02/15-600 и на мејл info@nlb.mk.       

   

        

Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје