ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РАБОТНО ВРЕМЕ НА ЕКСПОЗИТУРА КИСЕЛА ВОДА РАСАДНИК ОД 7.6.2021 ГОДИНА

 
 
 

Почитувани клиенти,   

      

Ве известуваме дека Експозитурата Кисела Вода - Расадник почнувајќи од  7.6.2021 година (понеделник) ќе работи од понеделник до петок од 08:00 до 16:00 часот.

      

За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање во секое време на телефонскиот број 02/15-600 и на мејл info@nlb.mk.

         

Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје