Известување за неработен ден 18.6.2021 година

 

Почитувани клиенти,

   

Ве известуваме дека по повод престојниот празник Духовден, експозитурите на НЛБ Банка нема да работат на 18.06.2021 година (петок).

   

За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање во секое време на телефонскиот број 02/15-600 и на мејл info@nlb.mk.       

    

         

Со почит,

НЛБ Банка АД Скопје